26 Eylül 2024 Perşembe

Faşist Bahçeli, yine nefret kustu

Kılıçdaroğlu'nu LGBTİ+'ları hedef göstererek “eleştiren” faşist Bahçeli, Altılı Masa'nın gizli ortağının PKK olduğunu, Kandil'in seçimlere müdahale ettiğini öne sürdü.

MHP'nin faşist Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu LGBTİ+'lar üzerinden hedef aldı. İYİP Genel Başkanı faşist Meral Akşener'in MHP'den ayrılıp İYİP'i kurmasını ilişkin de söz söyleyen faşist Bahçeli, Akşener'in MHP'de bulmadığını HDP ve PKK kapısında bulduğunu iddia ederek yine HDP'yi hedef aldı.

Kandil'in seçimlere müdahale ettiğini, PKK'nin Altılı Masa'nın gizli ortaklarından olduğunu iddia eden faşist Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nu da LGBTİ+'ları hedef alarak “eleştirdi”. Bahçeli, şunları öne sürdü: "Bu zillete tahammül etmek, göz yummak, ön açmak Türkiye için tarihi haklarından vazgeçmek demektir. LGBT ittifakına milli ahlakımızla, milli varlığımızla direnip inşallah rezil oyunu bozacağız. Kılıçdaroğlu'nun LGBT sempatisi yeni değil. İYİ Parti'nin içinde bile LGBT destekçileri var ve biliniyor. Kılıçdaroğlu'nu destekleyenler LGBT'ye özgürlük çağrısı yapmadı mı? Yeşil Sol Parti seçim beyannamesine bunu almadı mı? Aldı. Her şey ortada. Saklayacak, gizleyecek ve üzerini örtecek bir şey kalmadı."