27 Eylül 2024 Cuma

HBDH Ruhat Aşkara Milisleri uyuşturucu satıcısını cezalandırdı

İstanbul Beylikdüzü'nde uyuşturucu satıcı Savaş Erol isimli kişiyi cezalandırdıklarını duyuran HBDH Ruhat Aşkara Milisleri, "Dört bir yandan Türkiye ve Kürdistan'a giren uyuşturucu, faşist AKP-MHP iktidarının özel savaş yöntemi olarak gençlerimizi zehirliyor" dedi.

Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) Ruhat Aşkara Milisleri, İstanbul'da bir uyuşturucu satıcısını vurduklarını duyurdu. Eyleme ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Halk düşmanlarına vurmaya devam ediyoruz! 17 Ocak günü İstanbul'da Savaş Erol isimli bir uyuşturucu satıcısı, milislerimiz tarafından cezalandırıldı. Bu unsur, özellikle Kürt gençlerine yönelerek Kürt işçi ve emekçilerinin yoğun olarak yaşadığı Beylikdüzü/Gürpınar Mahallesi'nde yuvalanmaya çalışmaktadır. Onun bu uyuşturucu ağını onu cezalandırarak engelledik.

Bu uyuşturucu satıcıları, halk düşmanı bakan Süleyman Soylu tarafından organize edilmektedir. Büyük ya da küçük, bütün uyuşturucu satıcıları Süleyman Soylu'nun başını çektiği çete tarafından organize ediliyor. Dört bir yandan Türkiye ve Kürdistan'a giren uyuşturucu, faşist AKP-MHP iktidarının özel savaş yöntemi olarak gençlerimizi zehirliyor.

Bu halk düşmanlarını vurmaya devam edeceğiz! Tek yol birleşik devrim!"