28 Eylül 2024 Cumartesi

ETHA GÜNDEM / 11 MART 2020

-2020 Newroz kutlamalarının programı DTK, HDK, DBP, TJA, Azadî Hareketi, DDKD, PİA, KKP, PDK-T'nin de aralarında olduğu siyasi parti ve demokratik kitle örgütlerinin katılımıyla Diyarbakır Demir Otel'de yapılacak basın toplantısı ile açıklanacak. (11.00)

-"Demokrasi, adalet, özgürlük" şiarıyla gerçekleştirilecek 2020 İstanbul Newroz'una ilişkin HDK Genel Merkez binasında basın açıklaması yapılacak. (12.00)

-Gezi direnişi sırasında polisin attığı biber gazı kapsülüyle başından vurularak katledilen Berkin Elvan, Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında anılacak. (14.00)

-Yaşamak İstiyoruz İnisiyatifi, Seda Kurt'u katleden Ercan A.'nın bulunması ve yargılanması talebiyle Avcılar Deprem Heykeli önünde basın açıklaması yapacak. (18.00)

-Ankara Düşünceye Özgürlük Girişimi, ölüm orucundaki Grup Yorum üyeleri ve ÇHD'li avukatlara destek için Mülkiyeliler Birliği'nde basın toplantısı yapacak. (11.00)

-AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısında konuşacak. (11.00)

-Ali Babacan, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kurucular Kurulu üyeleri ile birlikte partisinin tanıtım toplantısını Ankara'da gerçekleştirecek. (11.00)