28 Eylül 2024 Cumartesi

ETHA GÜNDEM / 06 ARALIK 2022

-İşçi Emekçi Birliği, İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü önünde "İnsanca yaşanacak bir ücret için mücadele edelim" şiarıyla basın açıklaması yapacak. (12.30)

-Bağımsız Maden İş, Özyeğin Fiba Holding'in Polyak maden işletmesinde Erdoğan Çapaklı'nın işten çıkarılmasını Şişli'de bulunan holding binası önünde protesto edecek. (12.00)

-İstanbul Tabip Odası'nda öldürülen hekimleri anan ve sağlıkta şiddete karşı çıkan sağlık emekçilerine yönelik soruşturmalar protesto edilecek. (12.30)

-Eğitim Sen, genel merkez binasında YÖK uygulamaları ve idari, teknik personelin sorunları hakkında basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

-KESK Ankara Şubeleri Kadın Platformu, 6 yaşındaki kız çocuğunun zorla evlendirilmesi ve çocukluğu boyunca istismara uğramasını protesto etmek için Eğitim Sen Ankara 1 Nolu Şube önünde basın açıklaması yapacak. (17.00)

-DİSK Ege Bölge Temsilciliği, Karşıyaka Belediyesi'nde çalışan üyelerinin maaşlarının ödenmemesine ilişkin Konak eski Sümerbank önünde açıklama yapacak. (12.00)