28 Eylül 2024 Cumartesi

Burak Akkul: 5 gündür karantinadayız, sonuçlar açıklanmıyor

TV programcısı Burak Akkul, 5 gündür eşi ile birlikte koronavirüs nedeniyle hastanede karantinada olduklarını belirterek sonuçların açıklanmadığını kaydetti.

Dünyanın çeşitli yerlerine giderek "Çok Gezenti" adıyla teve2'de program yapan Burak Akkul, Twitter'dan yayınladığı video ile 5 gündür eşi ile birlikte karantinada olduğunu duyurdu.

Akkul, çektiği videoda İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde eşi ile birlikte karantina altında olduğunu ve korona tedavisi gördüğünü söyledi. Akkul, koronavirüs testinin sonucunun kendilerine açıklanmadığını belirtti.

Akkul, paylaştığı videoda şunları söyledi: "Çok Gezenti gibi bir işi yapmanın getirisi belki. 5 gün oldu Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde korona şüphesi ile karantinadayım ve tedavi görüyorum. Bence korona pozitif tedavi görüyorum ama şöyle bir şey var maalesef 72 saat, 96 saat oldu bize eşime de bana da bunun sonucunu söylemiyorlar. Sizden ricam bunu mümkün olduğunca yaymanız. Bakanlıktan çok rica ediyorum bize bunu söylemeleri lazım, sonucu söylemeleri lazım. Çok üzülüyoruz, çok acı çekiyoruz."

Burak Akkul videoyu Sağlık Bakanlığı'nı etiketleyerek paylaştı.