19 Eylül 2024 Perşembe

Yargı erkeğe ceza için kadının ölmesini bekliyor

Ankara'da Fatih E., boşanma aşamasında olduğu karısını önce bıçakladı, sonra ikinci katın balkonundan aşağıya attı. Bununla yetinmeyen Fatih E. karısının üstüne saksı fırlattı. Kadının hastanedeki tedavisi sürerken, gözaltına alınan Fatih E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Ankara'da Fatih E., boşanma aşamasında olduğu karısını önce bıçakladı, sonra ikinci katın balkonundan aşağıya attı. Bununla yetinmeyen Fatih E. karısının üstüne saksı fırlattı.
 
Cinayete teşebbüs 25 Ağustos 2018'de Kazan ilçesinde yaşandı. Fatih E., boşanma aşamasında olduğu karısını ölümle tehdit etmeye başladı. Kocasının tehditlerinden korkan kadın, 3 kızı ile birlikte annesinin evine sığındı. Bir süre daha kocasının tehditlerine maruz kalan kadın, 25 Ağustos gecesi annesinin evinde kocasının saldırısıyla karşı karşıya kaldı.
 
Kadının kaldığı apartmana gelen Fatih E., ikinci katta oturan karısına ulaşabilmek için birinci kattaki demir parmaklıkları kullandı. Parmaklıklardan tırmanarak eve giren Fatih E., burada karısına saldırmaya başladı. Karısını bıçaklayan Fatih E., annelerini kurtarmaya çalışan kızlarını da darp etti. Daha sonra karısını balkondan aşağıya attı, bununla da yetinmedi, yerde yatan karısının üzerine saksı fırlattı. Çocukların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını hastaneye kaldırdı. Kadının hastanedeki tedavisi devam ederken, gözaltına alınan Fatih E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.