18 Eylül 2024 Çarşamba

Narin'in ağabeyi Baran Güran Diyarbakır Barosu'na başvurdu

Katledilen 8 yaşındaki Narin'in ağabeyi Baran Güran, failin/faillerin cezalandırılması için Diyarbakır Barosuna başvurdu. Baro, Baran Güran'ı temsilen Narin'in katledilmesine ilişkin soruşturmaya dahil oldu. 

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe mahallesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesine ilişkin soruşturma sürüyor. Narin'in abisi Baran Güran, Diyarbakır Barosu'na başvuruda bulundu.

Güran, yazılı başvurusunda "Fail/lerin kim olduğuna ve yakınlık derecesine bakılmaksızın, kardeşim Narin'in öldürülmesi ve cenazesinin kaybettirilmesi ile olaya dair bilgi sahibi olup da soruşturma makamlarına gerekli beyanda bulunmayan tüm sorumluların tespit edilerek cezalandırılması ve adaletin sağlanması için Diyarbakır Barosundan hukuki destek talebinde bulunuyorum" dedi. 

Sosyal medya hesabından başvuruyu duyuran Diyarbakır Barosu, "İlk günden beri dosyayı büyük bir titizlikle takip eden baromuz müşteki sıfatına haiz olan Baran Güran'ı temsilen soruşturma dosyasına dahil olmuştur" dedi.