24 Eylül 2024 Salı

MLKP milisleri: Kongremizden aldığımız güçle Baranlaşacağız

MLKP Milisleri, MLKP'nin 6. Kongresi'ni ve KKÖ'nün 2. Konferansı'nı selamladı, "Tüm işçi ve emekçileri, gençleri, genç kadıları MLKP milisleri ile yaşam alanlarımızı AKP-Saray çetelerinden temizlemeye çağırıyoruz" dedi.
Milisler, Partilerinin 6. Kongresi'ni ve MLKP/Komünist Kadın Örgütü'nün 2. Konferansı'nı, "Şan olsun 6. Kongre'ye" yazılı pankart açarak selamladı. 
 
MLKP milislerinin yaptığı açıklama şöyle:
 
"Hiçbir yerdeyiz ama heryerdeyiz...
 
6.Kongre'nin gücüyle Baranlaşacağız...
 
Selam olsun Mayıs sıcağı gibi içimizi ısıtan 6. Kongre'nin yapıcılarına. Ezilen halkların ve işçi sınıfının öncü feda bölüğü olan partimiz MLKP'nin 6. Kongre iradesini ve KKÖ'müzün 2. Konferans iradesini selamlıyoruz. 
 
İstanbul'da MLKP milisleri olarak; faşizm karşısında yılmadan bir adım dahi geri atmadan kendisini kollektif platformlarda örgütleme iradesi gösteren ve tüzük ve ilkelerine bağlı kalarak kongresini gerçekleştiren partimizin, faşist diktatörlük karşısında kazandığı bu başarıdan aldığımız güçle, AKP-Saray çetelerinin korkusu olmaya devam edeceğiz, 6.kongremizin kararlarının hayata geçirilmesi için bir adım daha öne çıkmakta tereddüt etmeyecek, buradan aldığımız güçle Baranlaşacağız. Tüm işçi ve emekçileri gençleri, genç kadınları partimiz saflarında ezilen halklarımızın onurlu mücadelesini büyütmeye, MLKP milisleri ile tüm yaşam alanlarımızı AKP-Saray çetelerinden temizlemeye çağırıyoruz.
 
Faşizmi yeneceğiz. Yaşasın partimiz MLKP, yaşasın 6. Kongremiz, yaşasın KKÖ 2. Konferansımız."