24 Eylül 2024 Salı

KESK yarın İzmir ve Diyarbakır'da miting düzenliyor

KESK'in yarın Diyarbakır'da İstasyon Meydanı'nda, İzmir'de ise Gündoğdu Meydanı'nda miting düzenleyecek. HDP Diyarbakır İl Eşbaşkanı Gülistan Atasoy, Diyarbakır'da yapılacak mitinge katılım çağrısında bulundu, "Açlıkla yoksullukla terbiye edilmeye çalışılan, iktidarın yarattığı korku iklimiyle sindirilmeye çalışılan her kesimi alanlara çağırıyoruz" dedi.

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) öncülüğünde yarın Diyarbakır ve İzmir'de "Geçinemiyoruz! İnsanca yaşam, emekten ve halktan yana bütçe için omuz omuza" şiarıyla mitingler düzenlenecek.

Diyarbakır'da yapılacak olan mitingin hazırlıkları tamamlanırken, Urfa, Batman, Mardin, Şırnak, Antep, Hakkari başta olmak üzere bölge kentlerde bulunan KESK üyelerin yanı sıra kitle örgütleri, siyasi partililer, derneklerin mitinge katılması bekleniyor.

Emekçiler, İzmir'de yarın 13.30'da Gündoğdu Meydanı'nda, Diyarbakır'da da saat 13.30 İstasyon Meydanı'nda buluşacak. İşsizlik, açlık, yoksulluğa dikkat çeken Hakların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır İl Eşbaşkanı Gülistan Atasoy, İstasyon Meydanı'nda yapılacak mitinge katılım çağrısında bulundu.