19 Eylül 2024 Perşembe

#Senledeğişir diyen HDP'liler yollarda

İzmir'den Adana'ya HDP milletvekili adayları ve gönüllüleri, sokak sokak dolaşarak HDP'nin "yeni yaşam" projesini halka ulaştırıyor ve değiştirmek için oy istiyor.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) seçim çalışmaları kapsamında halkla buluşmaya devam ediyor.
 
İSTANBUL
 
İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Hacer Elçin, Şişli Feriköy halk pazarında halkla buluştu. Elçin'i kadınlar sevgi ile karşıladı. Kadınlarla sohbet eden Elçin, "Değiştireceğiz, dünyayı kadınlar için yaşanabilir bir hale getireceğiz" dedi.
 
İstanbul 1. bölge milletvekili adayları Tülay Aydın ve İlhan Çelik, Madenler de bulunan seçim standında bildiriler dağıttı, halkla konuştu. 
 
HDP Esenyurt ilçe örgütü milletvekili adayı Dilek Ulaş ile birlikte Yenikent Ardıçlı Mahallesi'nde  pazar ve esnafı ziyaret etti. Ulaş, "Küçük esnafın sömürü düzeninde yok olmasına izin vermeyeceğiz" diyerek 24 Haziran'da "1 Oy Demirtaş'a 1 Oy HDP'ye" çağrısı yaptı.
 
HDP İstanbul 1. bölge milletvekili adayı Irmak Dumlupınar ve HDP'li kadınlar, Maltepe'de stand açtı, bildiriler dağıttı. Dumlupınar, "Alanlarda sokaklarda ve meydanlarda olmaya devam edeceğiz. Çünkü kadınlarla değişir" dedi.
 
İZMİR
 
Milletvekili adayları Derya Kaytan ve Abdullah Akdeniz'in katılımı ile kahvehaneler ile Menemen'de semt pazarda bildiri dağıtımı yaptı.  
 
Milletvekili adayları Mahsun Korkmaz ve Ceyhan Akay, Menemen'de pazarda bildiri dağıtarak ilçe esnafı ile buluştu.
 
Bornova'nın Naldöken Mahallesi'nde HDP miletvekili adayları Murat Çepni ve Cemile Aydın seçim bürosunun açılışına katıldı. Açılıştan sonra esnaf ziyareti yaparak ve pazarda halka bildiri dağıtarak HDP’ye oy istediler. 
 
AYDIN
 
Milletvekili adayı Ferhat Tunç, Didim Akbük'teki cemevini ziyaret etti. HDP'nin yeni yaşam projesini Alevilere anlatan Tunç, değiştirmek için oy istedi.
 
ADANA
 
Milletvekili adayları Tülay Hatimoğulları ve Sever Uzun, esnaf ziyareti yaptı. Adından Diyarbakırlılar Vakfı'nı ziyaret eden adaylar Barbaros, Çukurova Yurt ve Yüreğir Haydaroğlu mahallelerinde semt pazarında bildiri dağıtımı yaparak çalışmalarına devam etti.