19 Eylül 2024 Perşembe

Saçılık ve Gergerlioğlu flormar işçilerini ziyaret etti

HDP Ankara Milletvekili Adayı Veli Saçılık ve Kocaeli Milletvekili Adayı Ömer Faruk Gergerlioğlu, sendikalı oldukları gerekçesiyle işten atılan ve günlerdir direnen Flormar işçilerini ziyaret etti.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli İl Örgütü, seçimlere günler kala çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Kocaeli'nde esnaf ziyaretlerinde bulunan adaylar halkın sorunları ile yakından ilgilenerek çözümün HDP'de olduğunu belirttiler.
 
'MECLİSİ EMEKÇİLERİN KÜRSÜSÜ HALİNE GETİRECEĞİZ'
 
OHAL kararnamesi ile ihraç edilen ve Ankara Yüksel'de direnişini sürdüren HDP Ankara Milletvekili Adayı Veli Saçılık ve Kocaeli Milletvekili Adayı Ömer Faruk Gergerlioğlu, sendikalı oldukları gerekçesiyle işten atılan ve günlerdir direnen Flormar işçilerini ziyaret etti. Her koşulda işçinin ve emekçinin yanında yer aldıklarını belirten Saçılık, "Mutlaka emekçiler kazanacak. Onlar OHAL'i kullanarak emekçiye saldırıyor ama bizler emekçinin sesi olacağız. Sokak ve meclis arasındaki seti kaldırarak meclisi emekçinin kürsüsü haline getireceğiz. Emekçilere bu zulmü yapanlara mutlaka hesap soracağız. Bir partinin memuru gibi davrananlarda bilsinler ki bu devran değişecek ve onlar da gidecek. Bakırköy, Kadıköy KHK direnişleri yalnız değildir. Bu günler gidecek ve bizler mutlaka işimize döneceğiz" dedi.
 
Flormar işçilerinin ziyareti ardından Körfez ilçesine geçen Saçılık, Gergerlioğlu, Alettin Enül ve ilçe yöneticileri esnafı ziyaret ederek sohbet etti. Kahvelerde oturan halk ile sohbet eden adaylar, yeni bir yaşam için HDP'ye oy verilmesi çağrısında bulundu.