19 Eylül 2024 Perşembe

MESAM'da yeni yönetim belirlendi

Kayyum atandıktan sonra yapılan genel kuruldan zaferle çıkan Arif Sağ ve ekibi ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Buna göre Arif Sağ başkan, Cahit Berkay başkan yardımcısı ve Metin Karataş sayman olarak seçildi.
Kayyum atandıktan sonra yapılan olağanüstü genel kuruldan zaferle çıkan Arif Sağ ve ekibi ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Görev dağılımının yapıldığı toplantıda Arif Sağ başkan, Cahit Berkay başkan yardımcısı ve Metin Karataş sayman olarak seçildi.
 
Toplantının ardından MESAM Yönetim Kurulu tarafından yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "MESAM genel kurulu bu gün bizleri bu göreve tekrar seçerken aynı zamanda son 2 yıllık dönemde yaptığımız tüm iş ve işlemleri de ibra etmiştir. Genel kurulun iradesi bu şekilde tecelli ettikten sonra, MESAM yönetim kurulu olarak kırgınlıkları, küskünlükleri geride bırakarak tüm MESAM üyelerini kucaklayan bir yönetim anlayışı uygulayacağımızı, geçmişte bizlere karşı yapılan hukuksuzluklara karşı yargı önünde her türlü hakkımızı kullanmakla birlikte, hiç kimse ile kişisel bir problemimiz olmadığının bilinmesini istiyoruz" denildi.
 
'SEVGİ KAZANDI'
 
Şeffaflık ilkesi doğrultusunda merak edilen her konuda yönetim kurulu tarafından istenilen bilginin verileceği vurgulanan açılamada "Yola çıkarken sevgi kazanacak dedik. Sevgi kazandı. Bundan sonra geçmişle uğraşarak vakit kaybetmek yerine aldığımız görevin sorumluluğunun farkında bir ekip olarak Türkiye'deki telif barışı ve üyelerimizin hakları için omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz" denildi.