19 Eylül 2024 Perşembe

HDP'nin genç adayı Özgenler sınav kağıdında hocadan oy istedi

HDP'nin üniversiteli adayı Ozan Özgenler, bu kez not yerine oy istedi. Genç aday sınav kağıdını sosyal medyadan paylaştı. HDP'nin milletvekili adayları arasında genç adayların sayısı da dikkat çekici. Bu adaylardan biri de Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğrencisi Ozan Özgenler.
 
İstanbul 2. Bölge 22. sıradan aday gösterilen Özgenler sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Adaylığının açıklanmasının ardından attığı tweet'lerle sosyal medyada ilgiyle takip edilen adaylar arasına giren Özgenler'in dikkat çeken bazı paylaşımları şöyleydi:
 
 
BUGÜN DE HOCASINDAN OY İSTEDİ
 
Sosyal medya hesabından finalleri nedeniyle halk toplantılarını yemekhanede yaptığını da duyuran Özgenler bugün sınav kağıdını paylaştı. Özgenler'in sınav kağıdına "Merhaba hocam. Toplumsal cinsiyet rollerinden ve aile baskısından sıkıldık. 1 oy HDP'ye 1 oy Demirtaş'a" yazması dikkat çekti. Özgenler'in sosyal medya hesabından "Bu sefer değişiklik yaptık, Hocadan puan değil oy istedik. Bunu da sınav kağıdımıza yazdık. :)" notuyla yaptığı paylaşım şöyle: