19 Eylül 2024 Perşembe

HDP adayı Murat Çepni seçim çalışmalarına Çiğli'de sürdürdü

Çiğili'de seçim çalışmalarına devam HDP İzmir Milletvekili Adayı Murat Çepni, "Emekleriniz boşa gitmez" diyen halk tarafından ilgiyle karşılanıyor.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir milletvekili adayı Murat Çepni, seçim çalışmaları kapsamında Çiğili ilçesinde esnaf ziyareti yaparak semt pazarında bildiri dağıtımı yaptı. Ardından pazardan kalkan servislerde halkla sohbet ederek oy istedi.
 
Çepni, "Bu ülkeyi zulümle yönetmeye çalışanlara ve halkı açlıkla terbiye etmeye çalışanlara karşı bir yanıt vermemiz lazım. Bunlar kendi etrafını zenginleştirip halkı yoksullaştırdılar. Çalmaktan ve yalandan başka yaptıkları bir şey yok. Bu sefer oyunu bozacağız. Bu seçimlerde halkımız bir araya gelip HDP'ye oy verirse eğer HDP barajı aştığında başkanlığı AKP kazansa dahi yönetemez. O yüzden HDP'ye oy vereceğiz. HDP'nin mecliste olduğu koşullarda bu oyun bozulur" dedi.
 
"HDP gençlerin, kadınların ve emekçilerin partisidir" diyen Çepni "1 oy Demirtaş'a 1 oy HDP'ye " diyerek HDP'nin meclise girmesinin AKP'yi durdurmak için zorunluluk olduğunu ifade etti. Çepni "HDP'yi meclise taşımamız gerekiyor" diye kaydetti.
 
Çepni, esnaf ve halk tarafından ilgiyle karşılanırken "Emekleriniz boşa çıkmaz İnşaallah" diyen halk başarı dileklerini sundu.