28 Eylül 2024 Cumartesi

ETHA GÜNDEM / 27 ŞUBAT 2020

KORONA VİRÜSE İLİŞKİN AÇIKLAMA
-İstanbul Tabip Odası ve Türk Klinik Mikrobiyolaji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği, Çin'de oraya çıkan ve hızlıca tüm dünyaya yayılan korona virüse ilişkin oda binasında basın toplantısı düzenleyecek. (10.30)

-HDK İstanbul Meclisi, "İntihar cinayettir, dayanışma yaşatır" şiarıyla Kadıköy Süreya Operası önünde basın açıklaması yapacak. (19.30)

ETHA ÇALIŞANLARININ DURUŞMASI
-ETHA Editörü Semiha Şahin ile Muhabir Pınar Gayıp'ın yargılandığı davanın 7. duruşması İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek.

GAZETECİLERİN İŞE İADE DAVASI
-Hürriyet gazetesi tarafından işten atılan 45 gazetecinin işe iade talebiyle açtığı dava Bakırköy 6. İş Mahkemesi'nde görülecek. (13.00)

-Acıbadem Tibaş Parkı Gönülleri, Üsküdar Belediyesinin TİBAŞ'taki usulsüzlüklerinin son bulması için Acıbadem metrobüs durağında buluşarak, yürüyüş gerçekleştirecek. (13.00)

-Dersim Kadın Platformu, 8 Mart startını üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun kaybolduğu yerde verecek. Kadınlar Munzur Üniversitesi önünde bir araya gelerek, Dinar Köprüsü'ne yürüyüş gerçekleştirecek. (12.30)

-Kamuda kadınların yaşadığı sorunların belirlenmesi ve çözüm önerilerinin somutlaştırılmasının hedeflendiği KESK Kadın Araştırması sonuçları, KESK Genel Merkezi'nde basın toplantısı ile açıklanacak. (11.00)