28 Eylül 2024 Cumartesi

Dr. Ali Özyurt Basında Sağlık Ödülleri sahiplerini buldu

Yaptıkları haberler, köşe yazıları ve programlarıyla sağlıkta yaşananları göz önüne seren isimler İstanbul Tabip Odası 2020 Yılı Dr. Ali Özyurt Basında Sağlık Ödülleri'ne layık görüldü.

İstanbul Tabip Odası 2020 Yılı Dr. Ali Özyurt Basında Sağlık Ödülleri, sahiplerini buldu. İstanbul Tabip Odası, ödülleri her yıl olduğu gibi hayatını kaybeden Dr. Ali Özyurt'a ithaf etti.

Jüri üyeliğini Türkiye Gazeticiler Cemiyetinden Sibel Güneş, Eğitim ve Sağlık Muhaberleri Derneğinden Ayşegül Aydoğan, Görsel Basın Temsilcisi Dilek Dindar, Evrensel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat ve İstanbul Tabip Odasından Osman Öztürk üstlendi.

Bu yıl, Evrensel Gazetesinden Burcu Yıldırım "Otoban Yönetir Gibi Hastane Yönetilmez", Birgün Gazetesinden Burcu Cansu "Başarı Hikayesi Çöpe Gitti", NTV'den Melis Bakangöz ve kameraman Alihan Sönmez "Alternatif Tedavi mi Öldürdü?", Artı Gerçek'ten Rıfat Doğan "Mahkemeden İş Kazası Tespiti", Gazete Duvar'dan Hacı Bişkin "1 İlçe, 27 Köy; Kadın Doğum Uzmanı Yok" haberleri, Cumhuriyet'ten Orhan Bursalı "Sağlıkta Şiddetin Arka Planı" köşe yazısı, CNN Türk'ten Güven İslamoğlu "Yeşil Doğa" ve Açık Radyo'dan Leyla Ünlübay da "Tohumdan Hasada Ekolojik Yaşam" programıyla ödüle layık görülen isimler oldu.