22 Eylül 2024 Pazar

DEM Parti Eskişehir adayları köylerde halkla buluştu

DEM Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayları Gamze Toprak ve İzzettin Altun, Yusuflar, Turgut ve Karabayır köylerinde halkla buluştu.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eskişehir Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayları Gamze Toprak ve İzzettin Altun çalışmalarını sürdürüyor.

Yusuflar, Turgut ve Karabayır köylerinde halkla buluşan DEM Parti adayları Toprak ve Altun, bildirilerini dağıttı, halkla Kürtçe ve Türkçe sohbet etti.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği Toprak ve Altun, aile ziyareti ve kahvehane toplantıları gerçekleştirdi.

Fevziçakmak Mahallesi'de kahvede halkla bir araya gelen Toprak ve Altun, Kürtçe ve Türkçe konuşmalar yaptı. Yapılan konuşmalarda DEM Parti'nin Eskişehir'de yapılan halk toplantılarında çıkan sonuçların pratik bir özeleştirisi olarak aday çıkartma kararı aldığı ifade edildi.

TOPRAK: MAHALLE MECLİSLERİMİZİ KURALIM
Yoksul, emekçi halkın iki burjuva düzen partisine mahkum olmadıklarını ifade eden Toprak, "Seçeneksiz değiliz DEM Parti var. Kendi adaylarımızla seçime girerek kazanma iddiamızı ve cüretimizi gösterdik. Siz de partimize sahip çıkın. Sadece oy vererek değil mahalle meclislerinin kurulmasına destek olarak, buralarda çalışarak ve örgütlülüğümüzü güçlendirerek bunu gösterin. Biz ancak örgütlü olursak güçlüyüz" dedi.

Toplantıya katılan bir mahalleli DEM Parti'nin aday çıkarmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, "Geçen seçimde CHP'ye de DEM Parti'ye de oy vermedim. Çünkü partinin CHP için oy istemesini boykot ettim. Ama bu defa oyum adaylarımıza. Parti aday çıkarmalı ki tek bir oyu varsa da almalı" dedi.