24 Eylül 2024 Salı

Bostancı'da bir bisiklet sürücüsü katledildi

Bostancı'da içinde uyuşturucu malzemelerin bulunduğu bir araç bisiklet sürücüsü Doğanay isimli kişiye çarptı. 3 çevirmeyi atlatan ve 120 kilometre hızla giden araç sürücüsü olay yerinden kaçtı, 15 dakika sonra bir başkası gelerek suçu üstlendi ve teslim oldu. Bisiklet sürücüleri asıl sorumlunun korunmaya çalıştığını kaydederek Bostancı Karakolu önüne çağrı yaptı.

Kadıköy-Bostancı hattında 36 GNE 745 plakalı araç 3 çevirmeyi atlatarak 120 kilometre hızla bir bisiklet kullanıcısına çarptı. Bisikleti kullanan kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Bugün 05.30 saatlerinde Bostancı'da toplanarak toplu sürüş gerçekleştirmek için hareket etmek üzereyken hızla geçen bir araç 50 metre ilerideki Doğanay isimli bisiklet kullanıcısına çarptı. Aracın kullanıcısı araçtan inerek olay yerinden kaçtı. 15 dakika sonra ise bir kişi aracı kullandığını iddia ederek teslim olmak istedi.

Araçta uyuşturucu tüketimi için kullanılan malzemeleri bulan bisiklet sürücüleri, cinayeti bir başkasının üstlenerek asıl sorumlunun korunmak istendiğini kaydetti.

Bostancı Karakolu önünde bekleyen bisiklet sürücüleri, buraya çağrı yaparak cinayeti başkasının üstlenerek gerçek sorumlunun korunmasını engellemeye çalışıyor.