25 Eylül 2024 Çarşamba

Yeşil Sol Parti bayramın ilk günü halkla buluştu

Yeşil Sol Parti, bayramın ilk günü de seçim çalışmalarını sürdürdü. Bursa'da stant açarak bildiri dağıtan partililer, Tekirdağ ve Batman'da halkla buluştu. Batman'daki bayramlaşma mitinge dönüştü.

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), seçim çalışmaları kapsamında Bursa'da stant açtı, bildiri dağıttı, Muş, Tekirdağ ve Batman'da da bayramlaşmak için halkla buluştu.

Bursa'nın Gürsu ilçesinde esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren partililer, Gemlik pazarında ise seçim standı açtı. Milletvekili adaylarından Ceylan Erol Erdoğan, partililerle birlikte seçim bildirisi dağıttı.

Muş Kızılağaç Beldesi ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni (MUŞKIDER) ziyaret eden partililer dernek yöneticileri ile seçimlere ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Tekirdağ'da Milletvekili Adayı Muazzez Orhan, Van Çevre İller Derneği'nde halkla bayramlaştı.

BATMAN'DA BAYRAMLAŞMA MİTİNGE DÖNÜŞTÜ
Yeşil Sol Parti Batman İl Örgütü tarafından düzenlenen bayramlaşma programı mitinge dönüştü. Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan seçim lokalindeki bayramlaşmaya Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kadın Meclisi Sözcüsü Ayşe Acar Başaran, kentin adayları Zeynep Oduncu, Ekrem Baran, Mehmet Rüştü Tiryaki, TJA ve Barış Anneleri Meclisi de katıldı.

Halkın kitlesel katıldığı bayramlaşma programında sık sık, "Bijî serok Apo", "Bijî berxwedana zindanan", "Direne direne kazanacağız" ve "Jin, jiyan, azadî" sloganları atıldı.