25 Eylül 2024 Çarşamba

Yeşil Sol Parti adaylarından bildiri dağıtımı: Ağacı büyütelim

Yeşil Sol Parti milletvekili adayları Otlu ve Sağlam, Esenyurt'ta Balıkyolu pazarında halka seslendi Yeşil Sol Parti'ye oy istedi. Aynı zamanda oylara da sahip çıkmanın önemine dikkat çeken vekil adayları, çalışmalarını esnaf ziyaretiyle sürdürdü. 

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) İstanbul 3. bölge milletvekili adayları Çiçek Otlu ve Ercan Sağlam Yeşil Sol Parti'ye oy istedi, sandıklara sahip çıkmaya çağırdı. 

Esenyurt'ta Balıkyolu pazarında bildiri dağıtan Otlu ve Sağlam halka yönelik konuşmalarda AKP-MHP faşizmine, halklara sadece yoksulluğu reva görenlere karşı Yeşil Sol Parti'de birleşme çağrısı yaptı. 

Halka yönelik konuşmalarda, "İnsanca bir yaşam istiyoruz, emek sömürüsü olmasın diyoruz. Oylarımızı Yeşil Sol Parti'ye verelim, ağacı büyütelim. 14 Mayıs'ta oyumuzu kullanalım, oylarımıza sahip çıkalım" denildi. 

İktidarın politikalarına işaret edilen çalışmalarda, "Kadına yönelik şiddete hayır diyenler, pazar torbam artık dolsun diyenler, ayın sonunda maaşı nasıl yetiştireceğim diyenler Yeşil Sol Parti'de buluşuyor. İşçi sömürüsüne, emek sömürüsüne, doğa sömürüsüne, kadın cinayetlerine hayır diyenler olarak Yeşil Sol Partideyiz" ifadeleri kullanıldı. 

Milletvekili adayları pazarın ardından stant çalışmasına katıldı, bildiri dağıttı. Son olarak esnaf ziyareti gerçekleştiren Otlu ve Sağlam, Yeşil Sol Parti'ye oy istedi.