23 Eylül 2024 Pazartesi

Yemeksepeti işçilerinden patron Aydın'a yanıt

Direnişlerinin 30. günde, haklarını aradıkları için "nankör" diyen patron Nevzat Aydın'a yanıt veren Yemeksepeti işçileri, "İşçiyiz, haklıyız, kazanacağız" dedi. Genel Merkez önünde eylem yapan Yemeksepeti işçileri, talepleri kabul edilene kadar mücadele edeceklerini vurguladı. 

Yemeksepeti işçilerinin direnişi 30. gününde. Motokuryeler bugün de Levent'te bulunan Genel Merkez önünde taleplerini yineledi. Haklarını aradıkları için direnen işçilere "nankör" diyen patron Nevzat Aydın'a seslenen işçiler, "İşçiyiz, haklıyız, kazanacağız" diye haykırdı. 

"İşçi ve sendika  düşmanlığını protesto ediyoruz" yazılı pankartın açıldığı eylem alanına motokuryeler yine konvoylarla giriş yaptı. 

Sık sık, "İşçi burada Nevzat Aydın nerede", "Nevzat Aydın nankör", "İşçiyiz haklıyız, kazanacağız" sloganları atan işçiler, direnen işçilere "nankör" diyen patron Nevzat Aydın'a yanıt verdi. 

Söz alan Nakliyat İş Genel Başkanı Ali Rıza Küçükosmanoğlu, Yemeksepeti işçilerinin hak mücadelesinin dayanışmayla sürdüğünün altını çizdi. Eyleme katılan işçilere işaret eden Küçükosmanoğlu, "Belirli sayıda arkadaşımız bu direnişi devam ettiriyor, buradayız. Ama bu direnişin gücü sadece buradaki arkadaşlarımızla sınırlı değil. İstanbul'daki Banabi depolarında çalışan arkadaşlarımız direnişe bir biçimde katılıyor, siparişe çıkmıyor. Günde 50 sipariş getiren Banabi kuryesi 6 siparişi yerine getiriyor. Bir biçimde İstanbul'da bu hak mücadelesine katılan motokurye sayısı binlerle ifade ediliyor" dedi.