25 Eylül 2024 Çarşamba

'Vekil çıkaramayacak partilere değil Yeşil Sol'a oy verin'

Yeşil Sol Parti İstanbul 3. Bölge milletvekili adayları Gülfiraz Sağlık ve Mehmet Şerif Öner, Bağcılar'da esnafı gezdi, 14 Mayıs günü Yeşil Sol Parti'ye oy verilmesi çağrısında bulundu.

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) İstanbul 3. Bölge milletvekili adayları Gülfiraz Sağlık ve Mehmet Şerif Öner, Bağcılar'da esnafı ziyaret etti.

14 Mayıs günü yapılacak seçimlere az bir süre kala çalışmalarını yoğunlaştıran Yeşil Sol Parti adayları, İstanbul 3. bölgede 6-7 milletvekili çıkarmalarının mümkün olduğuna işaret ederek, oyların bölünmemesi çağrısında bulundu.

Esnaf ziyaretinde konuşan milletvekili adayı Mehmet Şerif Öner, TİP'in belirli bir çoğunluğa erişememesi durumunda verilecek oyların diğer partilere yarayacağına işaret etti, Yeşil Sol Parti'ye oy verilmesi çağrısında bulundu. Esnaf, bu konuyu kendilerinin konuştuğunu söyledi.

Yeşil Sol Parti milletvekili adayı Gülfiraz Sağlık da girdikleri bir gözlükçü dükkanında sohbet ettiği kadına, özellikle kadınların ve gençlerin desteğini önemsediklerini söyledi. Sağlık, Yeşil Sol Parti'ye destek verilmesini istedi.

Yeşil Sol Parti üyeleri aynı zamanda Bağcılar da stant açarak, sandık görevlisi başvurularını aldı, bildirilerini dağıtarak partilerine destek verilmesi çağrısında bulundu.