1 Ekim 2024 Salı

Üniversiteler AKP şölenine öğrenci taşıdı, 3 öğrenci yaşamını yitirdi

AKP Gençlik Kolları'nın Adana'da düzenlediği şölene pek çok üniversiteden öğrenci ücretsiz olarak taşındı. Şölen dönüşü Niğde'de yaşanan kazada 3 öğrenci yaşamını yitirdi, 5'i ağır 41 öğrenci yaralandı. Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin şöleni kendisi düzenliyormuş gibi duyurması dikkat çekti.

AKP Gençliği'nin Yeni Adana Stadyumu'nda düzenlediği "Bir Gençlik Şöleni" adlı etkinliğe pek çok üniversiteden öğrenciler ücretsiz olarak taşındı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın konuşma yaptığı şölen dönüşü Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan araç Niğde'de kaza yaptı. Kazada Sude Akkuş, Ömer Faruk Küçük ve İlayda Karakoca yaşamını yitirdi, 5'i ağır 41 öğrenci yaralandı.

KTÜ KENDİ ETKİNLİĞİ OLARAK DUYURDU
AKP Gençliği tarafından Adana'da düzenlenen "Bir Gençlik Şöleni" etkinliğini Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin kendi etkinliği gibi duyurması dikkat çekti.

KTÜ Kariyer Merkezi'nin Instagram hesabından yapılan paylaşımda, "Karadeniz Teknik Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile KTÜ Araştırma ve Kariyer Kulübü'nün düzenlediği 'Bir Gençlik Şöleni' adlı organizasyonda sende yerini al. Organizasyon ve ulaşım ücretsiz olup kontenjan 150 kişiyle sınırlıdır" ifadesine yer verildi.