23 Eylül 2024 Pazartesi

TKŞ: Rojava'dan Filistin halkının ayaklanmasını selamlıyoruz

Açıklama yapan TKŞ, "Ortadoğu'nun mazlum halklarının yolu ve direnişi aynıdır. Sizin direnişiniz bizim direnişimizdir. Selam olsun, işgale, siyonizme, emperyalizme direnenlere" dedi.

Komünist Devrimci Hareket (TKŞ), Filistin direniş örgütlerinin başlattığı Aksa Tufanı operasyonuna ilişkin yazılı açıklama yaptı.

'SELAM OLSUN ÖZGÜR FİLİSTİN'E'
Filistin halkının topraklarını işgal eden siyonist İsrail güçlerine bir kez daha direnişin diliyle karşılık verdiği kaydedilen TKŞ, açıklamasında, "Ortadoğu halklarının gözü Filistin ve Rojava topraklarında işgalcilere karşı direnişte. İsrail, Gazze başta olmak üzere Filistin'in birçok şehrini bombalıyor. TKŞ olarak Türk devletinin işgal saldırılarına direnen devrimci toprak Rojava'dan Filistin halkının ayaklanmasını selamlıyoruz. Ortadoğu'nun mazlum halklarının yolu ve direnişi aynıdır. Sizin direnişiniz bizim direnişimizdir. Selam olsun, işgale, siyonizme, emperyalizme direnenlere. Selam olsun, halkının özgürlüğü için canını veren fedai savaşçılara. Selam olsun, özgür Filistin'e" denildi.