22 Eylül 2024 Pazar

Tecavüze uğrayan kadın boşandığı erkek tarafından tehdit ediliyor

Çeteci Mehmet Tunç'un tecavüz saldırısına uğrayan D.Y, şimdi de boşandığı Abdullah Atasoy tarafından tehdit ediliyor. Genç kadının yaşadığı tecavüz işkencesini hak ettiğini öne süren Abdullah Atasoy, D.Y'yi çocuklarını elinden almakla tehdit etti. Bununla da yetinmedi, tecavüzcü Mehmet Tunç lehine ifade vereceğini söyledi.

İstanbul 1 Mayıs Mahallesi'nde yaşayan çeteci Mehmet Tunç tarafından kaçırılarak tecavüz saldırısına uğrayan D.Y, şimdi de sistematik şiddetine maruz kaldığı için boşandığı Abdullah Atasoy'un tehdidine maruz kalıyor.

Ayrıldıktan sonra Abdullah Atasoy tarafından sistematik şekilde çocukları elinden alınmakla, kaçırılmakla, öldürülmekle ve tecavüzle tehdit edilen D.Y., ETHA'ya verdiği bilgide Abdullah Atasoy'un uğradığı tecavüz işkencesini çocuklarını elinden almak için kullandığını söyledi. 

Abdullah Atasoy D.Y'ye gönderdiği tehdit mesajlarında: kaçırıldığı ve tecavüz işkencesine maruz kaldığı için D.Y'yi suçluyor. Genç kadını "ahlaksız" olmakla itham eden Abdullah Atasoy, çocukları kendi rızasıyla vermediği takdirde tecavüzcü Mehmet Tunç'un lehine ifade vereceğini ve çocukları zorla elinden alacağı tehdidinde bulundu.

D.Y. 3 Kasım Çarşamba akşamı Mehmet Tunç tarafından kaçırılarak uğradığı tecavüz saldırısını ETHA'ya anlatmıştı.