25 Eylül 2024 Çarşamba

Sosyalistlerden Kadıköy'de 1 Mayıs'a çağrı

Kadıköy'de işçi ve emekçileri 1 Mayıs'a çağıran ESP ve SKM, "Depremde devletin rant politikalarıyla insanları katledenlere, kendileri zenginleşirken işçileri üç kuruşa mahkum edenlere, kadınları yoksullaştıranlara, gençleri geleceksizleştirenlere ve LGBTİ+'ları düşmanlaştıranlara karşı ESP'de örgütlenelim" dedi. 

Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) ve Sosyalist Kadın Meclisleri (SKM) 1 Mayıs çalışmaları kapsamında işçi ve emekçileri Kadıköy'ün Söğütlüçeşme durağında 1 Mayıs'ta ESP saflarına çağırdı. 

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) İstanbul milletvekili adayı Burcu Ayyıldız'ın da katıldığı çalışmada işçi ve emekçilere şöyle seslenildi:

"ESP'de örgütlenelim, devrim ve sosyalizm mücadelesini yükseltelim. 1 Mayıs'ta ESP saflarına şiarını tüm ezilenlere ulaştıralım. 1 Mayıs'ta ESP kortejlerinde yerimizi alalım. Yaşasın 1 Mayıs, yaşasın mücadelemiz.

Depremde devletin rant politikalarıyla insanları katledenlere, kendileri zenginleşirken işçileri üç kuruşa mahkum edenlere, kadınları yoksullaştıranlara, gençleri geleceksizleştirenlere ve LGBTİ+'ları düşmanlaştıranlara karşı ESP'de örgütlenelim."