25 Eylül 2024 Çarşamba

Şahin Tümüklü ve Müslüm Koyun'dan mesaj var: Bir adım öne çıkma zamanı!

Rehin alınan  ESP Eş Genel Başkanı Şahin Tümüklü ve Yeşil Sol Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Müslüm Koyun, gönderdikleri mesajda, faşizme karşı mücadelede, "Bir adım öne çıkma zamanı" çağrısını yaptı. 
 

Faşist şeflik rejiminin siyasi soykırım saldırısında tutuklanan ESP Eş Genel Başkanı Şahin Tümüklü ve Yeşil Sol Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Müslüm Koyun, bir mesaj gönderdi.

İstanbul’da yürütülen siyasi soykırımda rehin alınan Şahin Tümüklü’nün mesajı şöyle:
"Biz içeride, siz dışarıda; faşizme karşı mücadeleyi büyütmek hepimizin görevi. Bundan sonra hepimize, hepinize çok önemli bir görev düşüyor. Zor zamanlardan geçsek dahi bu bayrak yürüyüşü sürecek. Bu bayrak şimdilik sizde, bu bayrak hepimizde. İçeride dışarıda mücadeleyi büyütmek için hepimizin bir adım öne çıkma zamanı.  Başaracağımıza inanıyorum. Biz de başarı için içeride mücadele edeceğiz. Herkese selamlar."

Eskişehir'deki siyasi soykırım saldırısında tutuklanan Müslüm Koyun'un mesajı da şöyle:
"Mücadelemizi bedel kapılarından geçerek bugüne getirdik. Dün sizlerle beraber meydanlarda, halaylardaydık. Bugün aynı coşku ve aynı irade ile zindandayız. Ah edecek halimiz, kaybedecek zamanımız yok. Şimdi boşalan safları doldurma zamanı. Ve elbette durumumuz kudretlidir. Birlikte kazanacağız."