30 Eylül 2024 Pazartesi

RedHack beş belediyenin web sitesini hackledi

Hacker grubu RedHack, Saimbeyli, Sorgun, Yarbaşı Refahiye ve Tavşanlı Belediyelerinin internet sitelerini hackledi. RedHack, hacklenen sitelere avukatların 'çoklu baro'ya karşı yürüttükleri mücadeleye ilişkin mesaj ve görseller yayınlandı.

Hacker grubu RedHack, MHP'li Saimbeyli (Adana), AKP'li Refahiye (Erzincan), AKP'li Tavşanlı (Kütahya), MHP'li Sorgun (Yozgat) ve CHP'li Yarbaşı (Osmaniye) Belediyelerinin internet sitelerini hackledi. Hacklenen sitelerde avukatların 'çoklu baro'ya karşı yürüttükleri mücadeleye ilişkin mesaj ve görseller yayınlandı.

RedHack, twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Geçtiğimiz aylarda indirimli ürünleri almaya çalışan halka pandemiyi bahane ederek fırça atan Erzincan Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Aksu'nun makamının içinden geçtik :) Belediye'ye kayyum olarak Şirinleri atadık ;)"

RedHack, internet sitelerine bıraktığı mesaj şöyle:
Saray Rejimi (AKİŞİD - MHP) ittifakının Metin Feyzioğlu'na peşkeş çektiği "Barolar Birliği" işlevsiz kılınmış, cübbeler ayaklar altına alınmıştır. Ülkemizin dört bir yanında şahsî ve meslekî onurunu koruyan SAVUNMA bulunduğu her alanda savunma direnmeye devam etmektedir. Ayaklar altına alınan CÜBBE, dün Adalet Sarayında göndere çekilmiştir. CÜBBE'lerine cep diktirmeyen ve Saray'ın önünde cüppesini iliklemeyenlerin yanındayız!

Biz TARAFIZ!

Hendek'teki patlamada yaşamını yitiren İŞÇİ kardeşlerimize borcumuzu ödeyeceğiz! 

Failleri biliyoruz! Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul kılan AKP ve işbirlikçileri. patronların "kâr"ına ortak olduğunuz kadar "İŞÇİ"lerin kanınada ortaksınız!.. 

Ve Herkes bilsin istiyoruz:

Biz zenginler için bir felaketiz!

Halk İçin Hack RedHack!

Z kuşağına sesleniyoruz:

Haydi gençler!

Çaresi yok yanıcaz biz de

Birilerine kanıcaz biz de

Vurucaz dibe dibe önce

Elbette havalanıcaz biz de

#GeriAdımATMA