25 Eylül 2024 Çarşamba

Pazarda AKP'yi eleştirdi, gözaltına alındı, ilaçları verilmedi

Çatalca'da pazarda çıkan tartışmada Erdoğan ve AKP'yi eleştiren 63 yaşındaki Dürdane Özselgin, misafirliğe gittiği evden jandarma baskınıyla gözaltına alındı. Uzun süre ilaçları verilmedi.

İstanbul Çatalca'da, Dürdane Özselgin pazar alışverişi yaptığı sırada başka bir kadınla tartıştı. Eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'ın sosyal medya hesabından verdiği bilgilere göre pazar alışverişi yaparken çıkan tartışmada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP'yi eleştiren 63 yaşındaki Dürdane Özselgin kendisini şikayet eden bir kadının ihbarı üzerine, misafirliğe gittiği bir arkadaşının evinden jandarma tarafından gözaltına alındı. Yarkadaş'ın aktardığına göre 63 yaşındaki kadının geceyi karakolda geçirmesine "Yediler yediler, doymadılar" sözü sebep oldu. 

Çatalca Pazarı'nda alışveriş yaparken tartıştığı bir kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan Dürdane Ö, geceyi karakolda geçirdi.

Bu sabah itibariyle adliyeye sevk edilen Dürdane Özselgin geceyi zor şartlarda geçirdiği söyledi. "Defalarca ben donuyorum, beni buradan çıkarın dediğim halde ısıtacağız dediler, ısıtmadılar" diyen Özselgin, "Hiçbir şey yemedim. Gece bir şey getirmediler. İlacımı istedim getiririz dediler, getirmediler. Akşam 11.00'de ilaç alıyordum, alamadım" şeklinde konuştu.