25 Eylül 2024 Çarşamba

Otlu'dan Güngören halkına: Oylarınıza talibiz

Güngören ilçesinde çalışmalarını sürdüren Yeşil Sol Parti milletvekili adayları Otlu ve Yalvaç, bu düzeni değiştireceklerini kaydetti. Otlu, "İtiraz ediyoruz, işsizliğin son bulmasını istiyoruz, emeklilerin daha iyi bir yaşam sürmesini istiyoruz. Bu ülkede kardeşliğin eşitliğin barış olmasını istiyoruz" dedi. 

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) İstanbul 3. bölge milletvekili adayları bugünkü çalışmalarını Güngören ilçesinde sürdürdü. Milletvekili adayları Çiçek Otlu ve Yusuf Yalvaç Sanayi Mahallesi, Merkez Mahallesinde esnaf ve kahvehane ziyaretleri yaptı, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Güngören şube yönetimiyle görüştü. 

Ziyaretlerde halka yönelik konuşan Çiçek Otlu, "İtiraz ediyoruz, işsizliğin son bulmasını istiyoruz, emeklilerin daha iyi bir yaşam sürmesini istiyoruz. Bu ülkede kardeşliğin eşitliğin barış olmasını istiyoruz" dedi. 

Artık ayrımcılığın, kadına yönelik şiddetin son bulmasını istediklerini söyleyen Otlu, "O yüzden de bu düzeni değiştirmek istiyoruz, oylarınıza talibiz" ifadelerini kullandı. 

Çalışmalar sırasında halk yoğun ilgi gösterirken, "İnsan hakları, demokrasi mücadelesini bekliyoruz sizden, artık bıktık yeter. Bizim sesimiz olun, inşallah bu sefer başaracağız" dedi.