25 Eylül 2024 Çarşamba

Otlu: Yakınlarımızı Yeşil Sol Parti'ye oy vermeye ikna edelim

Bahçelievler'de halka seslenen Yeşil Sol Parti milletvekili adayı Çiçek Otlu, zor koşullarda seçime girdiklerini söyledi. HDP'yle giremedikleri için halkları sandıklarda görevli olmaya ve oylara sahip çıkmaya çağıran Otlu, tarihsel ve kritik bu seçimde herkesin Yeşil Sol Parti'ye oy vermesini; eşini, dostunu, akrabasını da Yeşil Sol Parti'ye oy vermesi için ikna etmesini istedi. 

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) İstanbul 3. bölge milletvekili adayları 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında sokak sokak oy istiyor, esnafları ziyaret eden, kahvehanelerde konuşan, dernekleri ve demokratik kitle örgütlerinde halkla buluşan vekil adayları Yeşil Sol Parti çatısı altında mücadeleye, oy vermeye ve sandıklara sahip çıkmaya çağırıyor. 

BEYHAN: SIRF DEPREMİN HESABINI SORMAK İÇİN BİLE 14 MAYIS VESİLE OLMALI
Milletvekili adayları Çiçek Otlu ve İskender Beyhan, Bahçelievler'de Sevdilli ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği'ni (SEV-DER) ziyaret etti. Söz alan Beyhan, 6 Şubat Maraş merkezli gerçekleşen depremlerde iktidarın ihmal politikaları sonucu on binlerce insanın katledildiğini, hayatta kalanların da halkların dayanışmasıyla yaşamını idame ettirebildiğini hatırlattı. Bu yaraların hala acısının taze olduğunu dile getiren Beyhan, "Büyük bir kar ve rant hırsının yarattığı yıkımdı bu. Ve şimdi yine büyük bir kar ve rant hızıyla bu işi çözeceğini söylüyor iktidar. Sırf bunun için bile, böyle olmayacağını göstermek için bile 14 Mayıs'ta tek adam düzenine son vermenin, yıkmanın bir vesilesi olmalı" dedi. 

OTLU: KARANLIĞA UYANMAK İSTEMİYORSANIZ YEŞİL SOL PARTİ'YE OY VERİN
Daha sonra seçim aracı ve Yeşil Sol Parti'nin seçim müzikleriyle Bahçelievler'de sokak sokak çalışma yürüten adaylar, esnafları ziyaret etti, kahvehanelerde konuştu. Çiçek Otlu, şu ifadelerle oy vermeye ve sandıklara sahip çıkmaya çağırdı: "Bu ülkede yoksulluğun, işsizliğin bitmesini, nefret ve ayrımcı dilin ortadan kalkmasını istiyoruz. Zor koşullarda çalışan bir partiyiz bu nedenle HDP'yle giremediğimiz için bu seçimlerde tüm halkımızı sandıklarda görevli olmaya, müşahit olmaya ve geleceği için eşitlik için oylara sahip çıkmaya çağırıyoruz. Tarihsel ve kritik bir seçim herkes kendi geleceği için 14 Mayıs sabahı komşusunu, akrabasını, eşini, dostunu ikna edip sandığa götürsün. Herkes lütfen Yeşil Sol Parti'ye oy versin. Bu karanlıkta, bu faşizmde, bu işsizlik ve yoksullukta uyanmak istemiyorsanız sizi Yeşil Sol Parti'ye oy vermeye davet ediyoruz."