1 Ekim 2024 Salı

Konser yasaklamalarına Arar ve Uluğ'dan tepki: Sahneye çıkmayacağız

Funda Arar ve Derya Uluğ, iktidarın ve yandaşı grupların hedef göstermesi üzerine çok sayıda sanatçının konserlerinin yasaklanmasına tepki gösterdi. Arar ve Uluğ, Isparta Uluslararası Gül Festivali programı kapsamında sahne almayacaklarını duyurdu.

İktidar ve yandaşı grupların hedef göstermesi sonucu çok sayıda sanatçının konserinin iptal edilmesine sanatçılardan tepki geldi.

Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde Melek Mosso'nun konserinin iptal edilmesine tepki gösteren Funda Arar ve Derya Uluğ, festival kapsamındaki konserlerini çıkmayacaklarını açıkladı.

'BAŞKA BİR ZAMANDA BİRLİKTE ŞARKILAR SÖYLEYECEĞİZ'
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Funda Arar, "Çok değerli Isparta'lılar. 5 Haziran Pazar akşamı, konserde sizlerle beraber olamayacağız. Başka konserlerde buluşmak üzere" dedi.

Derya Uluğ da "Bizlerle buluşmayı bekleyen Isparta halkına sevgilerimi yolluyorum. Başka bir zamanda birlikte şarkılar söyleyeceğiz" paylaşımı yaptı.

NE OLMUŞTU?
Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği'nin hedef göstermesinin ardından AKP'li Isparta Belediyesi, "halkın inanç ve gelenekleriyle uyuşmayan" konserler düzenlediğini söyleyerek Melek Mosso'yu hedef göstermişti. Mosso'nun festival kapsamındaki konseri yasaklanarak programdan çıkarılmıştı.