30 Eylül 2024 Pazartesi

Kars Belediyesinden Fındıklı Belediyesine ziyaret

Kars Belediye Eş Başkanları Şevin Alaca ve Ayhan Bilgen, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu'yu ziyaret etti.

HDP’li Kars Belediye Eş Başkanları Ayhan Bilgen ve Şevin Alaca Rize’nin CHP’li Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu’yu ziyaret etti.

Belediye Başkanı Çerçavatoğlu, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "Belediye eş başkanlarımızla birlikte Meci Tarım Parkımızı gezerek tarımla ilgili yapabileceklerimizi konuştuk" dedi.

Kars Belediyesi eş başkanlarının yaptığı ziyarette, ilk önce belediyede, belediye hizmetleri konusunda ve yaşanılan sorunlarla ilgili karşılıklı görüşmeler yapıldı. Daha sonra Fındıklı Belediyesinin Meci Tarım Parkı’na geçilerek tarımla ilgili görüşmeler gerçekleştirildi.

Kooperatifler ve belediyelerin iş birliğiyle yapılabilecek ortak çalışmalar görüşüldü. Görüşmede iki belediyenin de yaşadığı antidemokratik süreçler ve baskı ortamında belediyeler arasındaki dayanışmanın rolünün önemli olduğu vurgulandı. Diğer yandan karşılıklı ziyaretlerin süreceği de belirtildi.