23 Eylül 2024 Pazartesi

HBDH milisleri iktidar destekçilerinin fabrikasını ateşe verdi

HBDH milisleri, Adana'da bulunan maske ve estetik malzeme üreten bir fabrikayı ateşe verdi. AKP-MHP iktidarına destek veren sermayedarların hedefleri olduğunu kaydeden milisler, "İşçi katili sömürü düzeni ancak birleşik devrimle yıkılacaktır. İşçi katili bir avuç asalaktan kurtulmamızın yolu, birleşik devrimin eylemleriyle olacaktır" dedi.

Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH), 7 Kasım gecesi saat 22 sıralarında, Adana'da bir fabrikayı ateşe verdi. AKP destekçilerine ait fabrikanın milislerinin hedefi olduğunu duyuran HBDH Şehid Çiyager Milisleri, Seyhan/Yeşiloba'da bulunun maske ve estetik malzeme üreten fabrikanın eylemlerinin ardından alevler içinde kaldığını kaydetti.

Eylemin ardından açıklama yaparak, "Kim bu faşist iktidarın ayakta kalması için ona ekonomik destek sağlıyorsa onları vurmaya devam edeceğiz" diyen HBDH milisleri, AKP-MHP faşizminin emekçilerin alınterini sömürenler sayesinde ayakta kaldığına işaret etti.

Açıklamada, "İşçi katili sömürü düzeni ancak birleşik devrimle yıkılacaktır. İşçi katili bir avuç asalaktan kurtulmamızın yolu, birleşik devrimin eylemleriyle olacaktır. Birleşik devrim, bu bilinçle hesap sormaya devam edecek. Faşizmi yıkacağız özgürlüğü kazanacağız! Tek yol birleşik devrim" ifadelerine yer verildi.