22 Eylül 2024 Pazar

HBDH: Bursa'da gecenin karanlığını Newroz ateşiyle aydınlattık

Bursa Nilüfer'de bir palet fabrikasına sabotaj eylemi düzenlediklediklerini duyuran HBDH Mazlum Doğan Milisleri, "Newroz ateşini her yana ulaştırıyoruz! 13 Mart günü Bursa'da gecenin karanlığını Newroz ateşleriyle aydınlattık" dedi. 

Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) Mazlum Doğan Milisleri, Bursa'da sabaha karşı bir palet fabrikasına sabotaj eylemi düzenledi.

Eyleme ilişkin açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Halklarımızın özgürlük yürüyüşü, harlanan Newroz ateşleriyle devam ediyor! Birleşik devrimimizin zaferi, emekçi sınıfların, tüm ezilenlerin kurtuluşunun yegane yoludur. Halklarımızın bağrından çıkan fedai savaşçılar olarak, Kürt ve Türk emekçi halklarının, tüm ulusal topluluk halklarının Newroz bayramını kutlamak, dört bir yanda yükselen direnişleri selamlamak için eylemlerimize hız veriyoruz. Newroz ateşini her yana ulaştırıyoruz! 13 Mart günü Bursa'da gecenin karanlığını Newroz ateşleriyle aydınlattık! HBDH Mazlum Doğan milisleri olarak, sabaha karşı 04.00 sularında, Nilüfer ilçesi Doğanköy mahallesinde bulunan bir palet fabrikasına sabotaj eylemi düzenledik. Newroz pîroz be! Tek yol birleşik devrim."