30 Eylül 2024 Pazartesi

Faşist Bahçeli, sağlık emekçilerini hedef gösterdi

Faşist MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli, doktor Ekrem Karakaya'nın katledilmesinin ardından greve çıkan sağlık emekçilerini hedef gösterdi. Bahçeli, "Çok yanlış buluyorum, muayenelerin iptalini de mahsurlu ve gayrimeşru bir eylem olarak değerlendiriyorum" sözleriyle sağlık emekçilerini hedef gösterdi, halkla karşı karşıya getirmeye çalıştı.

Faşist MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı mesajında sağlık emekçilerini hedef aldı. Sağlık emekçilerinin iki gün süren grevi ve isyanını yanlış bulduğunu söyleyen Bahçeli, "Muayenelerin iptalini de mahsurlu ve gayrimeşru bir eylem olarak değerlendiriyorum" sözleriyle sağlık emekçilerini suçlamaya çalıştı.

Türk Tabipleri Birliği'ni, "Türkiye düşmanı ellerde itibar ve inandırıcılığını kaybeden, bölücülüğün aparatı haline gelen" sözleriyle hedef gösteren faşist Bahçeli, sağlık emekçilerinin kışkırtıldığını öne sürdü. 2 gün süren iş bırakma eylemine "grev" demekten imtina ederek "boykot" diye tanımlayan faşist Bahçeli, eylemin "gayrimeşru" olduğunu iddia etti.

Sağlık emekçilerine yönelik katliam saldırıları ve şiddeti meşrulaştırmaya çalışan faşist Bahçeli, sokağa çıkarak katliamlara karşı tepki gösteren sağlık emekçilerini, sağlık sistemini kundaklamayla suçladı.