1 Ekim 2024 Salı

ETHA GÜNDEM / 21 AĞUSTOS 2020

-Adalet İçin Dayanışma Platformu, adil yargılanma talebiyle ölüm orucu direnişini sürdüren Ebru ve Aytaç için Kadıköy İskele Meydanı'nda açıklama yapacak. (19.00)

-Savunmaya Özgürlük Koordinasyonu tarafından Ebru ve Aytaç için Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi önünde yapılan adalet nöbetine İstanbul Tabip Odası katılacak.(15.00)

-HDP Parti Sözcüsü Ebru Günay, parti genel merkezinde düzenleyeceği haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirecek. (11.00)

-HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "Demokratik Mücadele Programı" kapsamında Ağrı Doğubeyazıt'ta olacak. İl binası önünde yapılacak açıklamanın ardında esnaf ziyareti ve halk buluşması gerçekleştirilecek. (12.30-15.00)

-DBP ve DTK heyeti, "Birlikte örgütlenip birlikte güçleneceğiz" şiarıyla Şırnak'ta sivil toplum örgütü ve meslek odalarını ziyaretlerde bulunacak. (10.00-17.00)

-İHD İzmir Şubesi, Yeni Asır gazetesinin yönetici ve üyelerini hedef göstermesine ilişkin şube binasında basın toplantısı düzenleyecek. (13.00)

-İstanbul Tabip Odası, pandemi döneminde yaşanan sorunlarla ilgili oda binasında basın toplantısı düzenleyecek.(13.00)

-SES Urfa Şube yöneticileri, pandemide sağlık çalışanlarına yönelik yapılan hak ihlallerine ilişkin açıklama yapacak. (12.30)

-AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan İstanbul'da açıklamalarda bulunacak. (15.00)