8 Ekim 2024 Salı

ETHA GÜNDEM / 13 AĞUSTOS 2021

-HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır "HDP'liyiz her yerdeyiz" kampanyası kapsamında Bingöl'de esnaf ziyareti gerçekleştirecek ardından halk buluşmasına katılacak. (16.00/18.00)

-DTK Eşbaşkanı Berdan Öztürk ve DBP Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz, "Faşizme karşı örgütleniyoruz" kampanyası kapsamında Hakkari Derecik'te halkla bir araya gelecek. (11.00-17.00)

-HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, MYK üyesi Emin Orhan, Mardin milletvekili Pero Dündar'dan oluşan heyet "HDP'liyiz her yerdeyiz" kampanyası kapsamında Manisa'nın Turgutlu İlçesinde kadın ve halk buluşmalarına katılacak. (20.00/20.30)

-Adana Emek ve Demokrasi Güçleri, ırkçı saldırılara karşı İnönü Parkı'nda açıklama yapacak. (17.00) 

-KESK, toplu sözleşme görüşmelerinde emekçi memurlara dayatılan sefalet zammına ilişkin Tüm Bel-Sen Genel Merkezinde basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

-Sinbo direnişçileri Ankara'da Sakarya Caddesi'nde basın açıklaması yapacak. (19.00)

-Türk Tabipleri Birliği, Eğitim-Sen, Türk Eğitim-Sen, Eğitim-İş, Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası, Eğitimciler Derneği, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Öğretmenleri Derneği, Özel Okul Velileri Platformu ve Öğrenci Veli Derneği "Tam zamanlı yüz yüze eğitim şart" başlıklı online basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)