24 Eylül 2024 Salı

ESP, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti

ESP Diyarbakır İl Örgütü, kayyumdan geri alınan belediyelerin eşbaşkanlarını ziyaret etti. ESP, kayyumun verdiği zararın birlikte telafi edileceğini belirtti.
Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) Diyarbakır İl Örgütü, Diyarbakır Büyükşehir, Sur, Yenişehir, Sur ve Kayapınar belediye eşbaşkanlarını ziyaret etti.
 
ESP Diyarbakır İl Başkanı Ramazan Karakaya ve ilçe yönetimi, ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı'yı ziyaret etti. Mızraklı, kuracakları kütüphane için ziyarete gelenlerden kitap getirmesini istemişti. ESP'liler kütüphane için hazırladıkları kitapları Mızraklı'ya teslim etti.
 
Mızraklı, kayyumun geride bıraktığı yolsuzluk ve borçlar ile ilgili bilgi verdi. Kayyumun kapı ve pencerelere kurşun geçirmez çerçeveler yaptırdığını ifade eden Mızraklı, kurdukları "Kayyum Hasar Tespit Komisyonu"nun çalışmalarına başladığını ve kayyumun bütün yolsuzluklarını tespit edileceğini aktardı.
 
ESP İl Başkanı Ramazan Karakaya ise bu sürecin birlikte yönetilerek atlatılabileceğini ve sorumluluk üsteleneceklerini vurguladı. Karakaya, eşbaşkanlara çalışmalarında başarılar diledi.
 
ESP heyeti daha sonra Kayapınar, Sur ve Yenişehir belediye eşbaşkanlarını ziyaret etti.