23 Eylül 2024 Pazartesi

Enerji işçilerinin direnişi 15. gününde: Sabancı'yı boykot edin

Enerji işçilerinin direnişi 15. gününde sürüyor. Enerji Sen Genel Başkanı Süleyman Keskin, Sabancı'ya ait neresi varsa boykot çağrısı yaparken aynı zamanda da cuma günü Moda Sahnesi önünde 20.30'da açıklama yapacaklarını duyurdu. 

İşten atılan DİSK Enerji-Sen üyesi EnerjiSA işçilerinin direnişi 15. gününde. Başkent Elektrik Genel Müdürlüğü önünde taleplerin yer aldığı dövizlerle açıklama yapan işçiler bir kez daha Sabancı'ya ait neresi varsa boykot etmeye çağırdı. 

Enerji Sen Genel Başkanı Süleyman Keskin, EnerjiSA'nın işten attığı Türkiye'nin birçok kentinden işçilerin kendilerine ulaştığını ve hikayelerini anlattığını belirtti. 

Keskin, "Sabancı'ya ait neresi varsa boykot çağrımızı tekrarlıyoruz. Cuma akşamı İstanbul Moda Sahnesi önünde EnerjiSA mağduru ne kadar insan varsa, faturasını ödeyemeyenler, Moda Sahnesinin elektriği kesilince sanata vurulan darbeye karşı duranlar, işçi arkadaşlarımızın sesini soluğunu dört bir tarafa yükseltmeye çalışan tüm emek dostlarını, emek ile dayanışma ile el ele demek için etkinliğimizde buluşalım. Sabancı'nın, EnerjiSA'nın hukuksuzluğunu hep birlikte duyuralım" dedi.