22 Eylül 2024 Pazar

DEM Parti 9 Şubat'ta İstanbul adayını açıklayacak

İstanbul seçimlerine kendi adaylarıyla katılacaklarını duyuran DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, 9 Şubat'a kadar hem İstanbul hem de diğer kentlerde aday gösterecekleri yerleri ve isimleri paylaşacaklarını duyurdu.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan, 31 Mart yerel seçimlerinde partisinin batı illerine yönelik stratejisine ilişkin DEM Parti Genel Merkezinde basın toplantısı düzenledi.

MYK toplantısından çıkan kararı aktaran Doğan, "Şimdi artık İstanbul için DEM geldi. En merak edilen yerle başlamak istiyorum. Aylardır partimizin gündeminde güçlü bir seçenek olarak duran, en güçlü seçenek olarak duran hatta kaybettirmek ya da kazandırmak için değil Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi DEM Parti olarak kazanmak için İstanbul seçimlerine kendi adaylarımızla girmeye karar verdik. Bugün aslında bu kararı sizlerle paylaşmak için burada toplandık. İlgili kurullarımız aday belirleme çalışmalarına başladı. Yakın zamanda 9 Şubat'a kadar hem İstanbul adaylarımızı hem de diğer kentlerde aday göstereceğimiz yerleri ve adayların isimlerini de sizlerle paylaşacağız" dedi.