22 Eylül 2024 Pazar

Çepni Nurtepe'de halkla buluştu: Solcuyum diyen sana oy vermeli

İstanbul'un Kağıthane ilçesine bağlı Nurtepe mahallesinde halkla bir araya gelen Murat Çepni, "Solcuyum diyen sana oy vermeli" yanıtıyla karşılaştı. 

Halkların Eşitlik ve Demokratik Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Murat Çepni, seçim çalışmaları kapsamında Nurtepe'de esnaf ziyaretinde bulundu, halkla buluştu. 

Halkla yaptığı konuşmada, "İstanbul'u bir avuç rantçının yönettiği koşullarda şimdi İstanbul'da DEM zamanı diyoruz. Bunun için desteklerinizi bekliyoruz. Adaylarımızın olduğu tüm ilçelerde ve büyükşehir de ağacın altına mühürü basmak gerekir diyoruz" dedi. 

İstanbul'u yalnızca insanlar için değil hayvanlar için de yaşanılır bir kent haline getireceklerinin altını çizen Çepni, "İstanbul sadece insanların değil tüm canlıların olacak. Barınakları, işkencehaneleri kapatacağız, yaralı hayvanlar için geçici hastaneler kuracağız. Artık hayvanlar özgür yaşayacak" dedi. 

"Bu düzen değişmeli, kendimize oy verelim. Biz İstanbul'da güçlü çıkarsak, kimse bize birşey yapamaz" diyen Çepni'yi esnaf da halk da coşkuyla karşıladı. Çepni'ye bir kişi, "Solcuyum diyen sana oy vermeli" derken, bir başka kişi, "Baş tacısın" dedi. Çepni'yle yapılan konuşmalarda, "Sayın başkanım" hitabı ise dikkat çekti.