1 Ekim 2024 Salı

Çakıcı çetesi gazeteci Seyhan Avşar'ı tehdit ediyor

Gazeteci Seyhan Avşar, Alaattin Çakıcı adına çalışan Barış Duyu'nun uyuşturucuyla yakalandığı ve istihbarata çalıştığına ilişkin yaptığı haberin ardından tehdit edildiğini duyurdu.

Gazeteci Seyhan Avşar, Halk TV'de yayımlanan "Çakıcı için kurşun atan tetikçi eroinle yakalanmış: ifadesinde yok yok" başlıklı haberinde devlet bağlantılı çeteci Alaattin Çakıcı adına çalışan Barış Duyu'nun uyuşturucu maddeyle yakalandığı ve istihbarata çalıştığını duyurdu. Avşar, haberin yayınlanmasının ardından tehditler aldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Avşar, "Alaattin Çakıcı'nın adamlarından Barış Duyu'nun 16 kilo eroinle yakalandığı ve ifadesinde uzun yıllardır istihbarata çalıştığını yazdığım için tehdit ediliyorum. Pazartesi suç duyurusunda bulunacağım. Ancak başıma bir şey gelirse sorumluları bellidir bilinsin isterim" ifadelerini kullandı.

Avşar, haberde Alaatin Çakıcı'nın tutuklu olduğu dönem cezaevinden hastaneye getirilirken nakil aracında bekletilmesine kızıp başhekim yardımcısına silahlı saldırı düzenleten Barış Duyu'nun 16 kilo eroinle yakalandığı, 20 yıl hapis cezası verilen çetecinin ifadesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve MHP Milletvekili Feti Yıldız gibi isimlerle ilişkilerine dair bilgiler yer aldığını yazmıştı.