22 Eylül 2024 Pazar

Boşanmak istediği erkek Meltem'i avukatlık bürosunda katletti

Osmaniye'de yaşayan Meltem Goncagül, boşanmak için gittiği avukatlık bürosunda boşanmak istediği erkek İbrahim Goncagül tarafından katledildi.

Osmaniye'de yaşayan Meltem Goncagül, boşanmak için gittiği avukatlık bürosunda İbrahim Goncagül tarafından şiddete maruz kaldı.

Beyin kanaması geçiren ve 29 Eylül'den bu yana hastanede yaşam mücadelesi veren Meltem, dün gece yaşamını yitirdi.

Meltem Goncagül, boşanma işlemlerini için 29 Eylül günü bir avukatlık bürosuna gitti. Kısa bir süre sonra boşanmak istediği erkek İbrahim Goncagül, Meltem'in bulunduğu yere gelerek şiddet uyguladı.

Yaşananları sosyal medya hesabından paylaşan avukat S.Ö.E, Meltem Goncagül'ün Osmaniye Barosu Adli Yardım Bürosu tarafından kendisine yönlendirildiği bilgisin verdi.

Meltem'in boşanmak istediği İbrahim Goncagül ile anlaştığını söylediğini belirten avukat, beş dakika sonra İbrahim Goncagül'ün ofisine geldiğini, anlaşmalı boşanma olduğu için erkeği içeri aldığı bilgisine yer verdi. İbrahim Goncagül'ün Meltem'e şiddet uygulaması üzerine bağırdığını sadece birkaç kadının şiddeti engellemek için çaba harcadığını belirten avukat, erkeklerin sadece 'abi yapma' dediğini ve şiddeti engellemediğini, hatta bir erkeğin sırtını sıvazladığını söyledi. Avukat sosyal medya paylaşımında "Bu görüntüyü hiç unutmayacağım" dedi.

Olay yerine önce ambulans sonra polisin geldiğini aktaran avukat S.Ö.E, "Osmaniye'de bir yerde durup 360 derece dönerseniz mutlaka birden fazla polis görürsünüz. En son geldiler. Öylesine geldiler, geçerken bir uğradılar, iki polis memuru. Bana bir şey sormadan aynen geri döndüler" paylaşımında bulundu.

Avukat S.Ö.E. Meltem Goncagül'ü katleden İbrahim Goncagül'ün tutuklandığını da aktardı.