22 Eylül 2024 Pazar

Aygül'den Kübra'nın annesine ziyaret: Bütün dünya yanmalı

Gülistan'ı 704 gündür arayan Aygül Doku, 25 gündür akıbeti öğrenilemeyen Kübra Ekin'in ailesini ziyaret etti. Aygül, tüm kadınlara dayanışma ve mücadele çağrısı yaptı. 

Kameralarla dolu, asker ve polis yığınağı yapılan Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 13 Kasım'dan bu yana Kübra Ekin'den haber alınamıyor. Kübra, daha önce kent merkezinde kıyafetinden dolayı ağır şekilde darp edilmişti. 

Öte yandan Gülistan Doku'da kaybolalı 704 gün oldu. Kardeşi için tüm saldırılara ve engellemelere karşı mücadele yürüten Aygül Doku, dün Kübra'nın ailesini ziyaret etti. 

 

Kübra'nın annesini ziyaret ettim kübra Diyarbakır 'ın ortasında 21 gündür kayıp Gülistan Tunceli' de 703 gündür yok. Acı diyorum evrensel olmalı bir ananın yüreği yandığında bütün dünya yanmalı. Sevgili kadınlar neyi bekliyoruz Gülistan gibi kübra gibi karanlıkta kalmayı mı? pic.twitter.com/6KBH8GAeW8

— Aygül Doku GÜLİSTAN'ın Ablası (@AygulDoku) December 6, 2021

 

Sosyal medyadan ziyarete ilişkin paylaşım yapan Aygül Doku, "Kübra'nın annesini ziyaret ettim Kübra Diyarbakır'ın ortasında 21 gündür kayıp Gülistan Tunceli' de 703 gündür yok. Acı diyorum evrensel olmalı bir ananın yüreği yandığında bütün dünya yanmalı. Sevgili kadınlar neyi bekliyoruz; Gülistan gibi Kübra gibi karanlıkta kalmayı mı?"