11 Ekim 2024 Cuma

Avcılar'da emekçilere Atılım bildirisi dağıtıldı

Atılım gazetesi okurları, "Şimdi Atılım zamanı" kampanyası kapsamında sabah saatlerinde Avcılar metrobüs durağında bildiri dağıtımı yaptı.

Atılım gazetesinin 30. yılı dolayısıyla "Şimdi Atılım zamanı" şiarıyla gerçekleştirilen kampanya kapsamında işçilere, emekçilere, gençlere, kadınlara, ezilen halklara Atılım gazetesini okuma, okutma, devrimci sosyalistlerin saflarında örgütlenme çağrıları sürüyor.

İstanbul'da sabah saatlerinde Avcılar metrobüs durağında bildiri dağıtımı yapan Atılım okurları, "Kadınlar katledilir yayınlamazlar, çocuklar katledilir yayın yasağı getirirler, işçiler greve çıkar yayınlamazlar, işçiler polis copu yer yayınlamazlar. Bizler işçinin, emekçinin sesini büyütmeye devam edeceğiz. Hakikati anlatmaya devam edeceğiz. Sizleri de Atılım gazetesiyle dayanışmaya çağırıyoruz" dedi.

Atılım gazetesinin 30 yıldır kadınların sesi olduğunu hatırlatan Atılım okurları, "Her gün bu ülkede en az 8 kadın öldürülürken, medya bunu gizlerken Atılım gerçek failleri yazıyor. Kadınların özgürlüğü için yazıyor. Hepinizi Atılım gazetesi okumaya, kadınlar için harekete geçmeye, kadınların sesi olmaya çağırıyoruz" diye vurguladı.

30 yıldır gerçekleri yazan Atılım gazetesinin işçilerin, kadınların sesi olduğunu söyleyen Atılım okurları bildiri dağıtımında halka şöyle seslendi: "İşçi sınıfı ve ezilenlerin sesi Atılım 30 yaşında. Onun için diyoruz ki; şimdi Atılım zamanı. Devrim ve sosyalizm mücadelesini büyütmek, sömürüye, açlığa, işsizliğe, geleceksizliğe, kadın kırımına, faşist terör ve zorbalığa karşı Atılım ve devrimci sosyalistlere güç verelim, örgütlenelim. Kadınların kurtuluşu için sosyalist kadınlara güç verelim, örgütlenelim. Gençlerin kurtuluşu için sosyalist gençliğe güç verelim, örgütlenelim."