22 Eylül 2024 Pazar

Antalya sahillerinde 5 günde 6'ncı ceset bulundu

Aksu ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin sahilinde erkek cesedi bulundu. Bununla beraber son 5 günde Antalya sahillerinde bulunan ceset sayısı 6'ya yükseldi.

Antalya'nın Aksu ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin sahilinde erkek cesedi bulundu. Cenaze, ekiplerin incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Sahile balık tutmaya gittiği esnada cenazeyi bulan Deniz Güneş, gördüğü şeyin cenaze olduğunu sonradan fark ettiğini dile getirerek, "Bayağı uzun süre olmuş öleli. Çünkü sadece kemikleri vardı" dedi.

BATMIŞ GÖÇMEN TEKNESİ İHTİMALİ
Öte yandan çarşamba günü Antalya'nın Alanya ve Manavgat sahillerinde 1 çocuk ve 1 yetişkin cesedinin bulunmasının ardından dün de Manavgat'ta 2, Serik'te 1 ceset bulundu. Serik'in Kadriye Mahallesi'nde bulunan kadın cesedinin, Antalya'da 13 gün önce kaybolan Merve Şevval Elmas'a ait olma ihtimali üzerine İstanbul'da yaşayan ailesi, DNA örneği alınması için Antalya'ya geldi. Son günlerde Antalya sahillerinde karaya vuran cesetlerin, bir kaçak göçmen teknesinin batmasından kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruluyor.