24 Eylül 2024 Salı

MLKP milisleri Alibeyköy ve Gazi'de Bayram Namaz'ı andı

MLKP milisleri, Serêkaniyê'de Türk devletinin suikastı sonucu ölümsüzleşen MLKP MK üyesi ve Rojava Temsilcisi Bayram Namaz'ı Alibeyköy ve Gazi Mahallesi'nde pankart asarak andı.
Marksist Leninist Komünist Parti (MLKP) milisleri, Rojava'nın Serêkaniyê kentinde Türk devletinin suikastı sonucu ölümsüzleşen MLKP MK üyesi ve Rojava Temsilcisi Bayram Namaz'ı yaptığı eylemle andı.
 
MLKP milisleri, İstanbul'un Eyüp İlçesi Alibeyköy semti ile Sultangazi İlçesi Gazi Mahallesi'nde "Bayram Namaz (Baran Serhat) ölümsüzdür MLKP" imzalı pankart astı.
 
Eylemlere ilişkin "Baranlaşmak içik en öne" başlıklı açıklama yapan MLKP milisleri, "Partimizin kurucu kadrosu, Rojava komutanı ve yılmaz bir devrim emekçisi Baran yoldaşın hesabını sorana kadar, her gece İstanbul'un bir semtinde faşist Türk devleti ve onun işbirlikçileri namlumuzun hedefinde olacak. 13 Nisan günü İstanbul'un Alibeyköy ve Gazi sokaklarında yaktığımız ateşle işçileri kadınları gençleri partimiz MLKP'nin saflarına, başta Baran yoldaş şahsında tüm ölümsüzlerimizin hesabını sormak ve faşist diktatörlüğe karşı mücadeleyi büyütmek için birkez daha çağırıyoruz" denildi.