4 Ekim 2024 Cuma

İzmir'de acil servis doktoruna saldırı

İzmir'de Doktor Mutlugüleçler, maske takması ve çocuğu muayene masasına kirli ayakkabılarla çıkarmaması yönünde uyardığı hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Başına 8 dikiş atılan doktor, kendisine saldıranlardan şikayetçi oldu.

İzmir'in Karabağlar İlçesinde bulunan özel bir tıp merkezinin acil servisinde görevli doktor Hüseyin Nacar Mutlugüleçler, uyardığı hasta yakınlarının saldırısına uğradı.

Çocuk hastasını muayene eden Mutlugüleçler, beraberinde bulunan hasta yakını yaşlı kadını maskesini takması için uyardı. Bunun üzerine kadın çocuğu muayene masasına kirli ayakkabılarıyla çıkardı. Doktor Mutlugüleçler, kadını bir kez daha uyardı. Muayenenin ardından kadın çocuk ile odadan çıktı. 

Kısa bir süre sonra ise çocuğun amcası, muayene odasına girip doktora tepki gösterdi. Bağırarak hastane kapısına çıkan amca, arkasından gelen Mutlugüleçler'e yerden aldığı taşı attı. Taşın başına isabet ettiği doktor yaralandı. Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Mutlugüleçler'in yarılan başına dikiş atıldı. 

Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan ve başına 8 dikiş atılan Mutlugüleçler, saldırıda bulunan hasta yakınlarından şikayetçi olduğunu söyledi.