25 Eylül 2024 Çarşamba

İşsizlik bu kez bir aileyi öldürdü

Antalya'da ikisi küçük çocuk dört kişilik aile ölü bulundu. Baba Selim Şimşek'in 9 aydır işsiz olduğu öğrenildi. Selim Şimşek bıraktığı notta, "Herkesten özür diliyorum ama artık yapacak bir şeyim yok. Hayatımıza son veriyoruz" diye yazdı.

Antalya'da bir binanın en üst katında ikisi çocuk dört kişilik Şimşek ailesi ölü bulundu. Evdeki cesetlerin Selim Şimşek (36), eşi Sultan Şimşek'e (38) ile çocukları Ceren Şimşek (9) ve Ali Çınar Şimşek'e (5) ait olduğu tespit edildi. DHA'nın haberine göre Şimşek ailesinin siyanür nedeniyle öldükleri üzerine duruluyor.

Şimşek ailesinden haber alamayan bir yakınının durumu polise haber vermesiyle ortaya çıkan ölümle ilgili yapılan ilk incelemede, ölümlerni siyanürden kaynaklı olabileceği öğrenildi. 

BABA 9 AYDIR İŞSİZ
Selim Şimşek'in bir süredir işsiz olduğu ve yaşadığı sıkıntıları anlatan bir not bıraktığı belirlendi. Ele ele tutuşan baba ve çocuklarının cesedi evin salonunda, annenin cesedi ise banyoda bulundu. Eve sabah saatlerinde bir kargo geldiği belirtirken, polis evde yaptığı incelemede, Selim Şimşek'in bıraktığı bir mektup buldu. Baba Selim Şimşek'in, mektubunda maddi sıkıntı çektiğini, dokuz aydır çalışmadığını yazdığı belirtiliyor. Babanın, “Herkesten özür diliyorum ama artık yapacak bir şeyim yok. Hayatımıza son veriyoruz" ifadelerini kullandığı ifade ediliyor.

AFYONKARAHİSAR'DAN ÖZEL EKİP GELECEK
İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri özel kıyafetler giyerek binada ve çevresinde inceleme başlattı. Dairede siyanür bulunup bulunmadığının tespiti için Afyonkarahisar'dan Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ekibi talep edildi.

DAİREYE İLK GİREN EKİP HASTANEYE SEVK EDİLDİ
İçerideki kokudan etkilenen üç polis memuru ile üç sağlık görevlisi hastaneye kaldırıldı.